Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Fjellandsbyen+

Tilrettelagt for mer enn ski- og friluftsliv

Folk velger Hemsedal kanskje først og fremst på grunn av alpinanlegget, det brede aktivitetstilbudet også sommerstid og ikke minst det enestående tilbudet av restauranter, uteliv og forretninger den hyggelige fjellbygda Hemsedal kan by på. 


Samtidig er det et faktum at mennesker har ulike behov og interesser. Ikke alle betrakter en lang skitur i Hemsedalsfjellene som den ultimate opplevelsen. I Fjellandsbyen vil vi derfor også tilrettelegge for mer enn ski- og friluftsliv. I tredje utbyggingstrinn vil vi nemlig etablere en rekke attraktive fellesfunksjoner, til glede for dere beboere. 

Skistall

Skiene, om de ikke står i leiligheten permanent, setter du fra deg i skistallen i plan 1. Her har du ditt eget skiskap med plass til hjelm, støvler og ski, attpåtil med tørkefunksjon for utstyret. Ingen grunn til å drasse dette opp i leiligheten. I skapet står det klart til bruk neste dag, da er det bare å plukke det opp, før bakken venter, på vei ut.

Leilighetene leveres med skisskap med tørkefunksjon i felles skistall. Illustrasjon kan avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjons av treningsrom med utsikt mot vest (kan avvike fra faktisk situasjon).

Treningsrom

I Fjellandsbyen kommer et godt utstyrt treningsrom, tilrettelagt for både mosjonister og aktive, og eksklusivt for beboere i Fjellandsbyen. Utstyret leveres fra anerkjente leverandører som bl.a. Life Fitness. Det planlegges innredet og montert tidlig i februar 2024, slik at alt er klart til de første overtakelsene finner sted.

Lekerom

Lange dager i bakken er ikke for alle, spesielt ikke de minste barna. Egen erfaring tilsier imidlertid at om barna har det bra så har vi voksne det bra. I tilknytnings til treningsrommet etablerer vi derfor et lekerom for de minste, tilpasset barn i alderen 1-10 år. Her planlegger vi blant annet legorom, ballsjø og klatrestativ. I tillegg kommer sittegrupper hvor de voksne kan slappe av mens barna leker. 

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Barnepass

Hemsedal sitt skianlegg er som skreddersydd for store og små, men å innfri alle sine ønsker samtidig er dessverre vanskelig. Det skal vi gjøre noe med! Skal du få prøve deg på de mest krevende løypene, eller en av de mange offpiste-mulighetene, kan barna leke og utfolde seg i barnepassen. Denne planlegger vi å etablere i prosjektets siste trinn, og blir et tilbud til alle gjester i skianlegget.

Aktivitetsklubb

Vi ønsker at alle, også tenåringene, skal digge Hemsedal og Fjellandsbyen. For å tilby disse mer enn ski- og friluftsliv skal vi etablere en egen aktivitetsklubb, spesielt tilrettelagt for barn og unge, men selvfølgelig også åpent for de voksne. Aktivitetsklubben vil være et utmerket sted å møte andre på samme alder, til et slag biljard eller en runde ved shuffleboard’et. Eller hva med en familieturnering i air-hockey? Vi planlegger også en egen gamingsone, et sted for høyt adrenalin og hvor timene flyr. 

Illustrasjonsfoto

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no