Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Fjellandsbyen+

Tilrettelagt for mer enn ski- og friluftsliv

Folk velger Hemsedal kanskje først og fremst på grunn av alpinanlegget, det brede aktivitetstilbudet også sommerstid og ikke minst det enestående tilbudet av restauranter, uteliv og forretninger den hyggelige fjellbygda Hemsedal kan by på. 

Samtidig er det et faktum at mennesker har ulike behov og interesser. Ikke alle betrakter en lang skitur i Hemsedalsfjellene som den ultimate opplevelsen. I Fjellandsbyen vil vi derfor også tilrettelegge for mer enn ski- og friluftsliv. I tredje utbyggingstrinn vil vi nemlig etablere en rekke attraktive fellesfunksjoner, til glede for dere beboere. 

Skistall

Skiene, om de ikke står i leiligheten permanent, setter du fra deg i skistallen i plan 1. Her har du ditt eget skiskap med plass til hjelm, støvler og ski, attpåtil med tørkefunksjon for utstyret. Ingen grunn til å drasse dette opp i leiligheten. I skapet står det klart til bruk neste dag, da er det bare å plukke det opp, før bakken venter, på vei ut.

Leilighetene leveres med skiskap med tørkefunksjon i felles skistall.
Treningsrommet er utstyrt med tredemøller, spinningsykler, romaskiner, manualer, multigym m.m.

Treningsrom

Fjellandsbyen Hemsedal har et godt utstyrt treningsrom, med eksklusiv bruksrett for deg sin beboer. Fasilitetene er tilrettelagt for både mosjonister og aktive, med både manualer, tredemøller, spinningsykler, romaskiner, manualer i alle vektklasser, benker, vektstenger og multigym. Utstyret er levert fra bl.a. anerkjente Lifte Fitness og holder høy kvalitet.

Aktivitetsklubb

Vi ønsker at alle, også tenåringene, skal digge Hemsedal og Fjellandsbyen. For å tilby disse mer enn ski- og friluftsliv har vi innredet en egen aktivitetsklubb, spesielt tilrettelagt for barn og unge, men selvfølgelig også åpent for de voksne. Aktivitetsklubben er et hyggelig sted å møte andre på samme alder, til et slag biljard eller en runde ved shuffleboard’et. Eller hva med en familieturnering i air-hockey?

Aktivitetsklubben er et sosialt samlingssted for ungdommen i Fjellandsbyen
Illustrasjonsfoto

Lekerom

Lange dager i bakken er ikke for alle, spesielt ikke de minste barna. Egen erfaring tilsier imidlertid at om barna har det bra så har vi voksne det bra. I tilknytnings til treningsrommet etablerer vi derfor et lekerom for de minste, tilpasset barn i alderen 1-10 år. Her planlegger vi blant annet legorom, ballsjø og klatrestativ. I tillegg kommer sittegrupper hvor de voksne kan slappe av mens barna leker. Lekerommet vil stå klart fra sommerferien 2024.

Illustrasjonsfoto

Barnepass

Hemsedal sitt skianlegg er som skreddersydd for store og små, men å innfri alle sine ønsker samtidig er dessverre vanskelig. Det skal vi gjøre noe med! Skal du få prøve deg på de mest krevende løypene, eller en av de mange offpiste-mulighetene, kan barna leke og utfolde seg i barnepassen. Denne planlegger vi å etablere i prosjektets siste trinn, og blir et tilbud til alle gjester i skianlegget.

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no