Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Solon Eiendom

Vi er Solon Eiendom og vi er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer, design og arkitektur.
Dette prosjektet på Hemsedal er intet unntak.

Gjennom 15 år har vi levert over 2200 kvalitetsboliger, og nå er det nærmere 1000 boliger under bygging. Gjennom fire kontorer i Skandinavia, utvikler vi boliger i og rundt de største byene, samt en rekke fritidsleiligheter ved populære fjellområder som Hemsedal, Geilo og Hafjell.

Vårt mål er å skape den foretrukne boligen i området, og vi holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel. Vi tilstreber å levere boliger som skiller seg ut og som både vi og boligkjøper kan være stolte av i mange år.

Flere av våre prosjekter har mottatt utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. Verdt å nevne i den sammenheng er Ullevål Tårn, som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016, Sæter Terrasse som mottok American Architecture Price i 2017 og Vannkanten som ble vinner av verdens beste boligbygg av WAN (World Architecture News) i 2014. I 2020 fikk vi også tildelt Statens pris for byggekvalitet for prosjektet vårt i Vindmøllebakken i Stavanger.

Vi bruker faste samarbeidspartnere og håndverkere med samme mål som oss – skape boliger med høy bokvalitet gjennom gode romløsninger, fine fellesområder og flott arkitektur.

Vi er opptatt av å alltid levere plassbygde prosjekter med identitet, varighet og tilpasset det unike nærmiljø. Vi håper du synes at vi har fått det til også i dette prosjektet.

I tillegg har vi bærekraft høyt oppe på agendaen, både miljømessig og sosialt. Vi sørger for fellesområder både ute og inne, hvor en kan sosialisere seg, samtidig som vi støtter lokale organisasjoner og idrettslag i området for å sikre trygge rammer og et godt sosialt nærmiljø.

Les mer på våre hjemmesider

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no