Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Mektig fjellnatur hele året

Et paradis for opplevelser sommer som vinter.

Norges råeste flytsti

Sykkelstiutviklingen i Hemsedal ruller videre med god fart. Første etappe med Tottelia Rides åpnet juni 2019, og i skianlegget åpnet en spektakulær flytsti med kuler og store dosering sommeren 2021. Stien er gradert middels vanskelig og passer alle som har syklet litt tidligere. For de beste finnes det hopp, slik at alle kan ha progresjon i stien. For de yngste og mindre erfarne syklister er rundløypene i Tottelia Rides et perfekt sted å starte.

Hallingdal Rides, Lars Storheim
Kalle Hägglund

Alle tiders hele året

Mange forbinder Hemsedal utelukkende med vinter og ski, men dalen og fjellene har så mye mer å by på. Med din egen fritidsbolig i Fjellandsbyen Hemsedal, slipper du ikke opp for spennende aktiviteter du kan prøve deg på.

Fiske

Hemsila renner gjennom Hemsedal før den forener krefter med Hallingdalselva lenger ned i dalen. Ta frem fluestangen og prøv fiskelykken i en av Norges beste fiskeelver. Eller ta en tur i fjellet og prøv noen kast i ett av de mange små fjellvannene.

Hemsedal.com/Nils-Erik Bjørholt
Christoffer Bjerkan

Et vell av spennende opplevelser

Sommer i Hemsedal er mye mer enn å glede seg til vinteren! Den fargerike årstid kaller på et vell av spennende opplevelser. Du kan velge mellom organiserte aktiviteter, som en tur på hesteryggen, eller å prøve deg i klatresenteret. Hvor høyt kommer du? 14 meter føles ganske drøyt …

Kanskje du har lyst til å komme deg utpå i en kajakk eller kano? Det er bare å leie, hvis du ikke har en selv.

Nordens alper kaller!

Enten du liker nedover- eller bortoverski er Hemsedal ditt eldorado. Foretrekker du en kombinasjon, venter jomfruelig snø på at du monterer fellene og bruker dagen på å gå opp og kjøre ned – helt gratis.

Kalle Hägglund
SkiStar Hemsedal / Ola Matsson

Hemsedal Skisenter

Her finner du bakkene som passer ditt ferdighetsnivå, alt fra slake skråninger for de minste til brede, røde løyper og de bratteste svarte – unna går det, og herlig sliten blir du uansett etter timer i skianlegget!

Langrenn

Er du mer bortover-typen, skulle det  holde med 250 km preparert løypenett.

Kalle Hägglund
Lodgen Spiseri / Kalle Hägglund

Frisk luft og god mat

Ønsker du en litt roligere ettermiddag, kan du velge og vrake i et bredt restauranttilbud både i og ved Fjellandsbyen, oppe i skianlegget og i sentrum av Hemsedal. Shoppingtilbudet er bredt. Her finner du alt du trenger og det du ikke visste at du trengte … Sportsbutikkene i Hemsedal må – i likhet med afterski’en – også være noe av beste du finner i Norge, enten du er ute etter klatreutstyr, ski eller kikker etter det siste innenfor vinter-fashion.

Landsbyen kaller

Din nye fritidsleilighet befinner seg midt i alt Hemsedal kan by på når du har satt sykkelen i boden eller tatt av deg skiene. Behold gjerne støvlene på – Stavkroa går for være Europas beste afterski. 

Stavkroa / Skigaarden
Til bildegalleri

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no