Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Ditt paradis blir til

Fjellandsbyen Hemsedal blir liggende midt i smørøyet. Med din egen leilighet her, bor du praktisk talt der heisene starter og har kort vei til alt Hemsedal kan by på – året rundt.

En moderne landsby i alpine omgivelser

Fjellandsbyen Hemsedal blir som en liten, hyggelig by på landet med mange spennende urbane tilbud - samtidig som mulighetene for fantastisk natur- og sportsopplevelser står i kø.

Meld interesse
130 leiligheter

(110 solgt i a og b)

21 - 117 kvm

Bruttoareal

Fra 1.590.000

Prisantydning (NOK)

Nå bygger vi din nye fritidsbolig!

Fjellandsbyen bygg A består av 50 leiligheter og bygg B av 80 leiligheter. Begge byggetrinnene er igangsatt. Leilighetene har store vindusflater med utsikt til flotte fjell og opplevelsene som venter. Materialer i naturens egne duse farger gir harmoniske, avslappende omgivelser.  Når du ikke selv har anledning til å være der, er det godt å vite at Hemsedal er en spesielt attraktiv destinasjon. Din fritidsbolig i Fjellandsbyen kan leies ut – noe som kan gjøre drømmen enklere å realisere.

Fjellandsbyen Hemsedal bygg B under oppføring.
Illustrasjonsfoto - Innhold vil kunne avvike fra faktisk situasjon.

“Skli inn / Skli ut”

Du bor ved foten av Norges kanskje beste skianlegg – “skli inn / skli ut” dekker hva du enn foretrekker å ha under støvlene; ski eller brett. 53 bakker med 21 heiser og 48 herlige km med løyper og snowparker venter på deg. Hvis lårene tåler litt til etter dagens lek i snøen, er veien kort til klatresenteret, dagligvarebutikken, restauranter og sportsbutikken. Landsbyen vil i tillegg få et
naturlig samlingspunkt i form av et torg med nye serveringssteder og butikker.

Lun atmosfære

Alle oppholdsrom blir holdt i en lun atmosfære med beisede veggpanel og gulv med gråtonet eikeparkett. Generøse vindusflater sørger for at rommene får et lyst og lett inntrykk. Fra stuen kan du gå rett ut på balkongen og nyte den friske fjelluften.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Kvalitet, lune materialer
og smarte planløsninger.

...

Gjennomført

Her er design planlagt ned til minste detalj. Et lite eksempel er de sorte stikkontaktene. På samme måte er vask og armatur på kjøkkenet holdt i samme moderne stil. Benkeplaten har en lekker sort matt overflate. Kjøkkenfrontene er av typen Sigdal Sand i en lys gråbeige utførelse med delvis skjulte håndtak. Som ellers i leiligheten vil det være mulig å gjøre enkelte individuelle valg. En egen kjøkkentegning vil for den enkelte leilighet bli utarbeidet i forbindelse med tilvalgsprosessen.
Bare flytt rett inn og lag ditt første måltid i din nye fritidsleilighet. Om du da ikke foretrekker å spise på en av restaurantene på torget?

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Bygget for avkobling og ro

...

Zzzov godt!

Det er tid for søte drømmer og restitusjon etter dagens fysiske aktiviteter. I alle rom er det naturmaterialer og lune jordfarger som setter stemningen.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Ditt private spa venter

Ingenting er som en deilig dusj, spesielt vinterstid etter en herlig dag i bakken eller i langrennsporet. Enkelte leiligheter har også badstue - nyt varmen og la vann omsvøpe kroppen. Vi lar bildet tale for seg.

Det gjelder å ha utstyret i orden

Hemsedal er som en eneste stor invitasjon til natur- og sportsopplevelser. Ski- og sykkelutstyr tar plass og representerer ofte store verdier. Derfor har vi satset mye på å legge til rette for trygg oppbevaring og muligheter for preparering og vedlikehold. I tillegg til bod i enkelte leiligheter, får hver bolig en sportsbod i forbindelse med garasjeanlegget eller i eget kjellerareal. Det er planlagt en egen skistall med låsbare skiskap til hver enkelt leilighet. I tillegg blir det etablert smørebod og mulighet for ”mekking” og vask av sykler i tilknytning til parkeringskjelleren.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Fjellandsbyen+

I Fjellandsbyen vil vi også tilrettelegge for mer enn bare ski- og friluftsliv. De planlagte fellesfunksjonene som treningsrom, lekerom, m.m. vil være til glede for beboere og gjester.

Les mer

Beliggenhet

Du bor ved foten av Norges kanskje beste skianlegg – “skli inn / skli ut” dekker hva du enn foretrekker å ha under støvlene; ski eller brett. 53 bakker med 21 heiser og 48 herlige km med løyper og snowparker venter på deg. Hvis lårene tåler litt til etter dagens lek i snøen, er veien kort til klatresenteret, dagligvarebutikken, restauranter og sportsbutikken. Landsbyen vil i tillegg få et naturlig samlingspunkt i form av et torg med nye serveringssteder og butikker.

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no