Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Ditt nye fjellparadis

Fjellandsbyen Hemsedal ligger midt i smørøyet. Med din egen leilighet her, bor du praktisk talt der heisene starter og har kort vei til alt Hemsedal kan by på – året rundt.

En moderne landsby i alpine omgivelser

Fjellandsbyen Hemsedal blir som en liten, hyggelig by på landet med mange spennende urbane tilbud - samtidig som mulighetene for fantastisk natur- og sportsopplevelser står i kø.

Meld interesse
128 leiligheter

(111 solgt)

21 - 117 kvm

Bruttoareal

Fra 1.590.000

Prisantydning (NOK)

Din nye fritidsbolig er klar for innflytting!

Fjellandsbyen bygg A består av 48 leiligheter og bygg B av 80 leiligheter. Begge byggetrinnene er ferdigstilt og klare for overtakelse. Leilighetene har store vindusflater med utsikt til flotte fjell og opplevelsene som venter. Materialer i naturens egne duse farger gir harmoniske, avslappende omgivelser.  Når du ikke selv har anledning til å være der, er det godt å vite at Hemsedal er en spesielt attraktiv destinasjon. Din fritidsbolig i Fjellandsbyen kan leies ut – noe som kan gjøre drømmen enklere å realisere.

Snart klar for overlevering!
Baseområdet i Hemsedal Skisenter med ny ekspressheis til høyre og Fjellandsbyen Hemsedal til venstre.

“Skli inn / Skli ut”

Du bor ved foten av Norges kanskje beste skianlegg – “skli inn / skli ut” dekker hva du enn foretrekker å ha under støvlene; ski eller brett. 53 bakker med 20 heiser og 48 herlige km med løyper og snowparker venter på deg. Hvis lårene tåler litt til etter dagens lek i snøen, er veien kort til klatresenteret, dagligvarebutikken, restauranter og sportsbutikken. Landsbyen vil i tillegg få et
naturlig samlingspunkt i form av et torg med nye serveringssteder og butikker.

Lun atmosfære

Alle oppholdsrom er holdt i en lun atmosfære med beisede veggpanel og gulv med gråtonet eikeparkett. Generøse vindusflater sørger for at rommene får et lyst og lett inntrykk. Fra stuen kan du gå rett ut på balkongen og nyte den friske fjelluften.

Foto fra vår visningsleilighet.
Illustrasjonsbilde av hjørneleilighet mot vest. Kan avvike fra faktiske forhold.

Kvalitet, lune materialer
og smarte planløsninger.

...

Gjennomført

Her er design planlagt ned til minste detalj. Et lite eksempel er de sorte stikkontaktene. På samme måte er vask og armatur på kjøkkenet holdt i samme moderne stil. Benkeplaten har en lekker sort matt overflate. Kjøkkenfrontene er av typen Sigdal Sand i en lys gråbeige utførelse med delvis skjulte håndtak. Nå kan du flytte rett inn og lag ditt første måltid i din nye fritidsleilighet.

Romslig kjøkken. Leveres uten hvitevarer som standard.
Foto fra leilighet med gasspeis.

Bygget for avkobling og ro

...

Zzzov godt!

Det er tid for søte drømmer og restitusjon etter dagens fysiske aktiviteter. I alle rom er det naturmaterialer og lune jordfarger som setter stemningen.

Foto Aurelijus Norvaisas.
Foto fra leilighet med badstue.

Ditt private spa venter

Ingenting er som en deilig dusj, spesielt vinterstid etter en herlig dag i bakken eller i langrennsporet. Enkelte leiligheter har også badstue - nyt varmen og la vann omsvøpe kroppen. Vi lar bildet tale for seg.

Det gjelder å ha utstyret i orden

Hemsedal er som en eneste stor invitasjon til natur- og sportsopplevelser. Ski- og sykkelutstyr tar plass og representerer ofte store verdier. Derfor har vi satset mye på å legge til rette for trygg oppbevaring og muligheter for preparering og vedlikehold. I tillegg til bod i enkelte leiligheter, får hver bolig en sportsbod i forbindelse med garasjeanlegget. Det er i tillegg egen skistall med låsbare skiskap til hver enkelt leilighet. I tillegg finnes egen sykkelbod i tilknytning til parkeringskjeller.

Skiskap med tørkefunksjon medfølger hver leilighet.
Som beboer i Fjellandsbyen får du eksklusiv tilgang til det storte og velutstyrte treningsrommet.

Fjellandsbyen+

I Fjellandsbyen har vi tilrettelagt for mer enn bare ski- og friluftsliv. Det finnes flotte fellesfunksjonene som treningsrom, lekerom og sosialt aktivitetsom for ungdom, til glede for alle som bor i Fjellandsbyen.

Les mer

Beliggenhet

Her bor du ved foten av Norges kanskje beste skianlegg – “skli inn / skli ut” dekker hva du enn foretrekker å ha under støvlene; ski eller brett. 53 bakker med 21 heiser og 48 herlige km med løyper og snowparker venter på deg. Hvis lårene tåler litt til etter dagens lek i snøen, er veien kort til klatresenteret, dagligvarebutikken, restauranter og sportsbutikken. Landsbyen vil i tillegg få et naturlig samlingspunkt i form av et torg med nye serveringssteder og butikker fra sesongen 2024/25.

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no