Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Utleiefinansier fritidsdrømmen

Salgssuksessen fortsetter, over halvparten solgt!

Meld interesse
22
Leiligheter
21-79m²
Bruttoareal (m²)
Fra 1.490.000,-
Prisantydning (NOK)

Utleie og egen bruk

Nå lanserer vi 22 nye utleiefinansierte leiligheter i bygg A med overtakelse neste vinter! Utleieleilighetene i bygg B er sluttsolgt.

Gjennom vinterhalvåret har du hele 42 valgfrie dager til rådighet, og du har et tilsvarende antall dager i sommerhalvåret. Med litt planlegging kan du således feire både jul og påske i Hemsedal, og samtidig tilbringe vinterferien her oppe. Bruker du leiligheten i en uke i hver av disse periodene har du fortsatt 21 vinterdager igjen – det holder til 7 helgeturer. Da har du trolig tilbrakt mer tid på fjellet gjennom vinteren enn de fleste du kjenner.

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Gode leieinntekter og tilrettelagt for egen bruk

Hemsedal er velsignet med høye fjell og bratte fjellsider, et utmerket utgangspunkt for det som i dag er et av Nord-Europas beste skianlegg. Med ski in-ut av alpinbakken er fjellandsbyen et utmerket utgangspunkt for en dag i bakken. Samtidig har Fjellandsbyen mye mer å by på, med umiddelbar nærhet til restauranter, butikker og ikke minst legendariske Stavkroa. Alt dette gjør leilighetene i Fjellandsbyen svært attraktive for utleie.

God avtale for utleie

Selger har på vegne av de fremtidige sameiene og leilighetseierne i Fjellandsbyen inngått drifts- og utleieavtaler med Skistar, avtaler som sikrer deg som leilighetseier mulighet for gode leieinntekter, enkel forvaltning av utleievirksomheten og ikke minst tilrettelagt egenbruk. Dette innebærer eksempelvis:

  • Du registrerer enkelt ønskede perioder for egenbruk i bookingportalen til Skistar
  • Skistar håndterer alle sider av utleievirksomheten, herunder booking, kundekontakt, nøkkelhåndtering og vask/klargjøring.
  • Du mottar regelmessig en omsetningsoppgave fra Skistar, med oversikt over inntekter og utleieperioder.

Alpinanlegget i Hemsedal eies og drives av SkiStar AB, som i tillegg til anlegget i Hemsedal også driver alpinanleggene i Trysil, Åre, Sälen, Vemdalen og St. Johan i Tirol. Utover å eie og drive alpinanlegget i Hemsedal er Skistar også en betydelig aktør innenfor utleie og drift av hoteller og leiligheter.

Attraktiv i utleiemarkedet

Med høy standard, flotte fellesfasiliteter som treningsrom, aktivitetsrom og lekerom, ski inn/ut og ikke minst «alle» fasiliteter i umiddelbar nærhet er leilighetene i Fjellandsbyen svært attraktive i utleiemarkedet. Det som kjennetegnet utleiemarkedet i Hemsedal er dessuten et godt belegg også på ukedagene, mye takket være stor andel av utenlandske skiturister. Leilighetene er videre utformet på en svært arealeffektiv måte, med 4 gode sengeplasser. Dette gjør leilighetene godt egnet for en liten vennegjeng eller en småbarnsfamilie.

Leieprisene vil variere gjennom året, avhengig av sesong. De mest sammenlignbare utleieprisene finner man trolig i Skistar Lodge Suites og Skistar Lodge Alpin. Se skistar.com/no/hemsedal eller kontakt megler for mer informasjon om leiepriser og inntektspotensial for din leilighet.

Meglerkontakt

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no