Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Formidabel salgsstart

Interessen for våre nye leiligheter nederst i Hemsedal Skisenter har vært formidabel. Over 400 har meldt sin interesse, og etter salgsstart mandag 12. oktober var hele 18 små og store enheter solgt.

Nøkkelfaktorer for den gode responsen ligger i den svært praktiske beliggenheten med skibakker, sykkelløyper, restauranter og butikker nærmest rett utenfor dørstokken. I tillegg er utvalget leiligheter bredt, fra 21 til 108 kvm, slik at alle kan finne en type som passer sitt ønske og behov. Se ledige leiligheter i boligvelgeren.

Hemsedal Skisenter har annonsert start av snølegging så snart stabil kulde setter inn. Sesongåpningen bruker å være i løpet av siste halvdel av november, og da gleder vi oss til å kunne tilby ski inn til vårt visningssenter på tomta i bunn av skianlegget.

I visningssenteret kan du se ulike kombinasjoner av parkett, panel, fliser og kjøkkenfarger i standardutvalget. Er det ønske om visning utover de annonserte, er det mulig å avtale tid med megler hos EM1 Fjellmegleren i Hemsedal.

Tilbake til oversikt
Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no