Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Slik vil Trine skape gode opplevelser for familien i Hemsedal

Da Trine og tvillingene skulle kjøpe seg eiendom på fjellet var de aldri i tvil om hvor de ville tilbringe fritida si. Hemsedal, med alt stedet har å by på, var det eneste valget.

- Vi har alltid tilbrakt mye tid i Hemsedal. Jeg var her i ungdommen, vi har hatt åremålshytte her i flere år fra barna var små. De har lært seg å stå på ski i bakkene her, og vi kjenner alle en sterk tilknytning til Hemsedal.

Det forteller Trine Jøranli fra Oslo som er en ihuga hemsedaltilhenger. Hun liker faktisk stedet så godt at hun tok med seg tvillingene til fjells og bodde i Hemsedal et helt år.

Da tiden var inne for å kjøpe seg noe eget ville Trine ha noe sentrumsnært, lettvint og sosialt. Dermed falt valget på det nye utbyggingsprosjektet Fjellandsbyen.

- Vi har gjennom åra prøvd ulike ting. Det vi vil ha nå er nærhet til skisenteret og det som skjer i sentrum

Trine ser frem til å kunne kjøre til fjells fra Oslo fredag ettermiddag. Parkere bilen og ta heisen rett opp til leiligheten.

- Nå får vi alt på ett sted. Vi slipper å måke snø, komme frem til kald hytte eller grave frem parkeringsplassen. Nå kan vi slappe av med en gang vi kommer frem, sier hun.

Hun forteller også at de før har vært avhengige av bil mellom hytte og skitrekket, men at de nå kan la bilen stå hele helga.

- Her er det ski-in og ski-out, og vi har alt det vi trenger i samme bygg, sier hun.

SKIDRØM: Trine og barna stortrives på toppturer i Hemsedal.

Aktive folk

Trine og ungene stortrives på ski om vinteren og på fjellturer om sommeren.

- Det beste med Hemsedal er å kjøre på ski og å dra på toppturer, sier Trine

Både hun og barna setter stor pris på alle vennene de har fått i Hemsedal.

- Det sosiale nettverket rundt skikjøringa er helt supert. Vi kjører på ski, og deretter er det afterski. Vi har masse moro, er aktive hele dagen og sosiale på kvelden. Hele den pakka gir meg skikkelig feriefølelsen, sier hun.

Nå ser Trine frem til å ta den nye leiligheten i bruk.

- Jeg falt for leiligheten mye på grunn av interiøret, det er rett og slett superfint. Det er moderne, samtidig som du får hyttefølelsen, sier hun.

De ønsket seg utsikt og lettvinte løsninger, det får de nå.

- Det er positivt med skiskap, støvelvarmere og sportsbod til sykler, ski og annet utstyr. Dessuten er det bra med et treningssenter for vi er alle glade i å trene.

Stort prosjekt

Det er Solon Eiendom som står for utbygginga. Erik Torgersen er prosjektutvikler der.

PROSJEKTUTVIKLER: 
Erik Torgersen.

- Vi fant en tomt og beliggenhet som vi mente er god. Beliggenhet er jo tross alt viktigst. Fjellandsbyen er plassert i bunnen av bakken der alt ender opp, selve basen i skianlegget.

Til sammen bygges det om lag 330 leiligheter i Fjellandsbyen. Det er så langt solgt 54 enheter.

- I første salgstrinn solgte vi samtlige 26 leiligheter som ble lagt ut til salgs allerede i løpet av de tre første dagene etter salgsstart. Disse skal etter planen stå ferdig i fjerde kvartal 2022.

Leilighetene i byggetrinn to planlegges ferdigstilt første halvår 2024. Torgersen forteller at byggingen akkurat er i gang og gleder seg til å se resultatet.

Møtested

I tillegg til leiligheter vil plan 1 ut mot torget som leilighetene omkranser benyttes til næringsvirksomhet. Planen er å få på plass blant annet en sportsbutikk med utleie av utstyr, spisesteder og et bakeri.

- Vi er opptatt av å skape et godt torg. Vi vil at det skal bli et sentrum i fjellandsbyen. Vi ønsker at folk skal ta både lunsj og middag her. Vi vil legge til rette for gode opplevelser, som for eksempel DJ i påska og nisse i jula, sier han.

Det vil også legges til rette for store og gode fellesarealer for beboerne.

- Fine fellesarealer er viktig. Vi vil ha et lekerom for de aller minste med legokrok og ballsjø. For ungdommen blir det en egen gamingsone, billiard og shuffleboard. Dessuten legger vi opp til mer enn 200 kvadratmeter med treningsarealer eksklusivt for beboerne.

Torgersen forteller at alle leilighetene får tilgang til skigarderober med egne skiskap hvor utstyr kan plasseres når det ikke er i bruk.

- Det skal være lettvint og urbant. Du kan ta heisen ned i tøfler, inn i skigarderoben, på med utsyr, og samme løypa hjem, sier han.

Lokalkunnskap

Solon Eiendom har gjennom hele salgsprosessen samarbeidet med EiendomsMegler 1 Fjellmegleren i Hemsedal.

- Samarbeidet har vært utelukkende positivt. Vi opplever at meglerne har bidratt veldig og at de er svært delaktige.

Meglerne i Hemsedal har lang erfaring i området og har mye lokalkunnskap. Det kommer godt med i et stort prosjekt som dette.

- Det er lærerikt å jobbe med et sånt team, som er så på ballen og som har så mye kompetanse, sier han.

Også Trine Jøranli opplever at meglerne har bidratt til en positiv kjøpsprosess.

- Jeg synes det har vært kjempefint. Victoria Follesø som er den megleren jeg har pratet mest med følger opp, og er oppriktig interessert i at jeg som kjøper skal kunne få det jeg ønsker.

VARIERT: I Hemsedal har du tilgang til en rekke aktivitetstilbud året rundt.

Tilbake til oversikt
Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no