Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Utleiefinansierte leiligheter med alpin-Norges kanskje beste beliggenhet

Planskisse: Leilighetene har en arealeffektiv planløsning med 4 gode sengeplasser - godt egnet for en litenvennegjeng eller en småbarnsfamilie.

Nå lanserer vi 20 nye leiligheter med utleie i Fjellandsbyen Hemsedal salgstrinn 2. Leilighetene er såkalte «varme senger», som betyr at det følger en utleieklausul på leiligheten.

Disse leilighetene er gunstigere priset sammenliknet med tilsvarendeleiligheter uten utleieplikt. Leilighetene er på ca. 38-39 kvm og prisene starter på NOK 2.300.000, -. Se boligvelger for full oversikt.

Med muligheter for gode utleieinntekter er også en god del av finanskostnadene og de faste utgiftene langt på vei dekket. Disse leilighetene er derfor en svært gunstig inngang til fritidsleilighet på en av alpin-Norges mest attraktive beliggenheter.

Det er fremforhandlet en god utleieavtale med SkiStar som sørger for synlighet på flere flater og bekymringsfri utleie- og gjestehåndtering for deg.

Leilighetene kan benyttes i hele 42 dager i henholdsvis vinter- og sommersesongen, og når leiligheten er ledig utover dette. Det betyr f.eks. minimum 2 hele uker og 14 weekender i vintersesongen.

Les mer om utleiefinansiert leilighet.

Tilbake til oversikt
Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no