Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Vårskikjøring med alpefølelse i Hemsedal

Foto av SkiStar Hemsedal.

Våren er her, men skisesongen er langt fra over. Heisen holder åpent fredag-søndag og har fortsatt strålende forhold. Hemsedal har også fått litt påfyll av nysnø.

Vi oppfordrer alle til å teste vårskikjøring på fjellet. I følge de lokale er dette den beste tiden i skibakken med silkemyke forhold, sol på terrassen og åpen uteservering. Perfekt for deg som liker å nyte dagene på fjellet og få den gode "alpefølelsen"!

De flotte bildene fra skianlegget er tatt av SkiStar denne uken.

54 av 86 leiligheter solgt
Av totalt 86 leiligheter er salgstrinn 1 (bygg A) sluttsolgt og det er 32leiligheter igjen for salg i trinn 2 (bygg B). Det er fortsatt en god miks i størrelse og beliggenhet tilgjengelig, se vår boligvelger for planløsninger.                    

I fjellandsbyen har du mulighet til å velge leilighet basert på hva du ønsker å se ut av vinduene. Utsikt mot fjellene i vest, alpinbakken i sør eller det levende fjellandsbytorget mot øst.

En av våre favoritter er de vestvendte hjørneleilighetene. Her er det store vinduer på to sider og den beste utsikten mot de mektige fjellene i vest og nord. Er du ute etter noe lite og praktisk, så starter prisene på 1 890 000,-.

Visning
Vi tilbyr som vanlig visninger fra visningssenteret på tomta for alle som er interessert. Disse gjøres 1 til 1 og gjennomføres på en trygg måte med de til en hver tid gjeldende smitteverntiltak. Om ønskelig kan vi også gjøre visningen via Teams eller FaceTime. 

Se leiligheter og planløsninger i boligvelger.

Illustrasjon av leilighet 513:En av våre favoritter er disse vestvendte hjørneleilighetene med store vinduer mot fjellene i nord og vest.

Tilbake til oversikt
Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fjellandsbyen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registert deg tidligere?
Kontakt en av meglerene direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no